Piramidetent – tipitent

Een snel op te zetten piramidetent, 6 bamboestokken van 1,80m1 van het tuincentrum erin, strik eromheen en de tent staat. De toegang kan door middel van 2 strikjes afgesloten worden.

De 6 bamboestokken (circa € 5,- bij het tuincentrum) moeten zelf aangeschaft worden omdat deze niet per pakketpost verstuurd kunnen worden. De piramidetent kan nog net als brievenbuspost verstuurd worden, waardoor de verzendkosten laag blijven.

Kosten

De kosten voor de piramidetent bedragen € 25,- exclusief verzendkosten.

De onderstaande piramidetent is op voorraad, maar er volgen er nog meer…

Piramidetent gesloten

Piramidetent gesloten

Piramidetent geopend

Piramidetent geopend

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

Voor een jarig meisje een mooie tipitent (6-hoek) gemaakt inclusief allerlei applicaties. De tipi tent is een stuk groter dan bovenstaande tipitent. Het vloeroppervlak is bijna 2×2 meter en de tipitent is ongeveer 1,80meter hoog. Er zitten stokken in van 2,10meter, maar 2,40meter past ook prima. Totale kosten van onderstaande tipitent (zonder de stokken): € 87,- (exclusief verzendkosten)

20160927_19434420160927_19431820160927_194445

 

 

 

 

 

Voor een gezin met een aantal meiden, onderstaande tipitent gemaakt. Roze, roze, roze en wolkjes. De buitenzijde roze stof met kleine en grote witte sterretjes en de binnenzijde roze stof met witte stippen en de toegang met witte wolkjes op een grijze stof. Aan 1 zijkant is een raam gemaakt, dat met een gordijntje gesloten kan worden. Op de vloer een gevoerd matje van grijze stof met witte wolkjes en de onderzijde van roze stof met witte stippen. Het matje kan met een aantal lintjes vastgemaakt worden aan de tunnels van de stokken, zodat deze niet kan verschuiven. In de tunnels worden stevige bezemstelen gestoken van 1,70m1 lang. Deze worden niet meegeleverd ivm de verzendkosten, maar moeten zelf besteld worden. Hiervoor kan ik je wel een adres geven.  Het vloeroppervlak van deze tipitent is ongeveer 1,40 x 1,40m1.

Totale kosten tipitent (zonder stokken) inclusief de verschillende vormen sierkussentjes: € 125,- (exclusief verzendkosten).

De tipitent kan ook eenvoudiger uitgevoerd worden, in enkele stof. Alleen de toegang is dan van dubbele stof. Deze uitvoering kost dan € 100,- (exclusief verzendkosten).