Kussens voor Dubai

Inmiddels worden er volop producten geëxporteerd, een tafeltent en een reismapje naar België en nu ook kussenhoezen naar Dubai!!!

Een oude volleybal-teamgenootje woont voor een aantal jaren in Dubai en wilde voor de slaap-logeer-speel-bank vrolijk kussentjes in allerlei verschillende maten en kleuren. De Arabische stoffen glimmen te hard, waren te duur en zelfde Ikea in Dubai had geen leuke kussentjes. Dan bestel je ze gewoon in Nederland en dan liggen ze klaar wanneer je in Nederland bent. Makkelijker kan bijna niet!!

De kussenhoezen zijn gemaakt van katoenen stof en allemaal voorzien van een rits. In de naden is een pipingband (een koord dat is genaaid in een strookje stof) meegenomen voor een nog kleurrijker effect. De hoezen zijn op bestelling te koop, de modellen op de bank niet.

kussens-1kussens-2

Geef een reactie