Laatste nieuwtjes….

Hè, hè, de website is weer een beetje meer bijgewerkt. De laatste tijd is er veel verkocht op bestelling, dus daar moesten maar eens wat meer foto’s van op de website komen. Onder andere weer leuke tafeltenten in afwijkende vormen en kleuren!! Er leuk om te maken. Ook zullen er binnenkort foto’s verschijnen van een grote tipitent die ik moet gaan maken…

20160618_092719

Mijn kraam op de Waterwinmarkt 2016.

In juni was de Waterwinmarkt. In winkelcentrum Terwijde (Utrecht) stonden die zaterdag 140 kramen met van alles en nog wat, wat er maar te verkopen viel. Mijn kraam was weer net zo leuk als vorig jaar op de Hippe Hebbedingen Fair in Groenlo, alleen de verkoop viel in Utrecht tegen. Veel mensen die ik achteraf sprak hebben mij helaas niet eens zien staan. Een veel gehoorde reactie was dat er veel te veel zooi en rommel te koop was en je dan de leuke kramen er ook niet meer tussen ziet staan. Voor volgend jaar de organisatie maar eens tippen om een pleintje te maken met mooie nieuwe spullen en een deel met rommelmarktspullen. Dan krijgen de mooie nieuwe spullen de aandacht die ze verdienen.

Helaas was er dit jaar geen Hippe Hebbedingen Fair voor mij in Groenlo, vanwege de vakantie. Volgend jaar misschien weer wanneer deze niet precies in de bouwvak gepland gaat worden…

Geef een reactie