Hippe Hebbedingen Fair Groenlo

Zet zondag 12 juli 2015 in je agenda!!!

Zomer, tijd om naar buiten te gaan en te genieten van al het moois om je heen. In deze heerlijke periode van het jaar wordt er voor de tweede keer een een creatieve fair georganiseerd in de Achterhoek, genaamd; Hippe Hebbedingen!

CREATIEF * HIP * OOST NEDERLAND * HANDGEMAAKT * INSPIRATIE * RELAXEN *
SFEER * ORIGINALITEIT * BLIJHEID * VERWENNERIJ * GELUKSMOMENT

Zomaar een aantal woorden die de Hippe Hebbedingen Fair beschrijft.

Ben jij creatief en wil jij op de hoogte blijven van de laatste hippe spullen dan is deze fair echt iets voor jou! Een hippe buitenmarkt van ruim 50 standhouders waar jonge ontwerpers, designers en andere creatievelingen hun producten presenteren. Je kunt deze dag hun producten voelen, zien, ruiken, proeven en gelijk meenemen!
De fair vindt plaats in de zijtuin van de Oude Calixtuskerk  te Groenlo en begint om 12.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Er zijn verschillende creatieve workshops te volgen voor zowel kinderen als volwassenen. Een leuk uitje voor de hele familie of gezellig met vriendinnen; zet zondag 12 juli in je agenda. Tussen 12.00 uur en 17.00 uur heb ik ook een stand op de Hippe Hebbedingen Fair.

 

Geef een reactie